Als de temperaturen weer stijgen is het heerlijk om lekker licht te eten. Deze quinoasalade is perfect als lunch of als avondmaaltijd. De appel geeft een frisse touch aan het gerecht. Het fijne aan dit gerecht is dat je het koud kunt eten én dat je het in 20 minuten op tafel hebt staan.
1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur.
2. Verwijder het klokhuis van de appels en snijd de appels vervolgens in blokjes. Hak de pecannoten grof en halveer de cherrytomaten.
3. Maak de dressing door de olijfolie, de mosterd, het citroensap, de honing en de kruidenmix te mengen.
4. Meng de quinoa, appel, pecannoten, verse spinazie en cherrytomaten. Breng op smaak met de dressing. Verkruimel als laatste de geitenkaas over de salade.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten