Deze quinoa bowl met zalm en hummus is ideaal als je op zoek bent naar een gezonde en lekkere maaltijd, die je in een handomdraai klaar hebt. Daarnaast ook erg lekker als lunch de volgende dag. Hoewel het lastig zal zijn om wat over te laten...
1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Meng de olijfolie met de kruidenmix en wrijf hiermee de zalmfilet in. Verhit een koekenpan en bak de zalmfilet gaar.
3. Snijd ondertussen de radijs in plakjes, de avocado's in reepjes en de komkommer in blokjes. Maak linten van de bospeen met behulp van een dunschiller
4. Schep de quinoa in 4 kommen. Verdeel hierover de radijs, avocado, bospeen, komkommer en zalmfilet. Maak af met een eetlepel hummus en het sesamzaad.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten