Ziet eruit als een graan, proeft als een graan. Maar… het is eigenlijk een zaadje dat familie is van de ganzenvoet! Quinoa is om die reden een perfecte glutenvrije graanvervanger. En in dit recept – met groene kool, prei, gamba’s, ei, sambal en ketjap - absoluut verrukkelijk!
1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de kool en de prei fijn en was deze.
3. Verhit 4 eetlepels olie in een wok en wok de groenten een minuut of 5.
4. Roer de sambal en ketjap er door.
5. Meng de gekookte quinoa door de gewokte groenten en breng op smaak met Herbamare® Original kruidenzout.
6. Roer de gamba’s door de nasi en warm het door.
7. Bak intussen 4 eieren in een beetje olie.
8. Serveer de nasi met de eieren, wat kiemgroenten en wat tafelzuur.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker | 14 October 2017
Bezoeker E. | 30 December 2016
Bezoeker V. | 29 December 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten