Probeer de Aziatische keuken uit met deze heerlijke en gezonde Oriëntaalse erwtenpilaf. Rozenwater is een nuttig ingrediënt in de oosterse keuken en verkrijgbaar in biologische winkels en delicatessenzaken.
1. Meng de saffraan met het rozenwater en laat het inweken. Meng de kokosmelk met kaneel, kruidnagel en peper. Wel de rozijnen in de bouillon. Kook de rijst en laat uitlekken.
2. Halveer de pepers in de lengte, ontpitten en fijnhakken. Bak de sjalotjes, gember en komijn in hete boter. Voeg de bouillon, rozijnen en verse erwten toe, breng aan de kook, en laat zonder deksel sudderen tot het vocht is geabsorbeerd.
3. Meng de kokosmelk met het rozenwater met saffraan, doe ook in de pan en laat 20 minuten bedekt inweken op laag vuur, roer af en toe.
4. Snijd een kruis in de tomaten, dompel in kokend water totdat de huid los begint te raken, leg in koud water, schil ze en snijd ze dan. Meng met de rijst.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker M. | 12 August 2018
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten