Deze heerlijke en nootachtige granenrepen die je niet hoeft te bakken vormen een lekkere snack of geweldig ontbijt wanneer je haast hebt, zijn super makkelijk te maken en zitten boordevol goede dingen.
1. Gooi het grootste deel van de havermout met de noten en kokos in een grote kom.
2. Doe de rest van de havermout (een klein handjevol) met de ontpitte dadels in een keukenmachine. Voeg een beetje water toe en verwerk tot alles is opgenomen – het zal plakkerig en 'modderig' zijn!
3. Voeg dit nu toe aan het havermout en de noten. Verwarm de pindakaas en agavesiroop in een kleine koekenpan voorzichtig tot dit alles een vloeistof vormt.
4. Haal van het vuur, voeg de vanille toe, en giet in de kom met de rest. Meng goed tot alles is gecombineerd en druk vervolgens in je voorbereide pan, zorg ervoor dat het oppervlak mooi plat is.
5. Maak je handen een beetje vochtig en druk een beetje op het oppervlak om het nat te maken, en strooi er dan het lijnzaad en de kokos over, zodat dit plakt. Zet een half uur of langer in de koelkast tot het koel en stevig is. Nu is het klaar om het te snijden!
Sammy Riley is een Australiër die in Londen woont en studeert en niets liever doet dan eenvoudig en lekker vegetarisch koken.
Bezoeker E. | 13 March 2024
Bezoeker | 14 October 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten