Dit is een geweldige cake voor de winter. Erg lekker, hartig en heel makkelijk te maken. Dit cakerecept bevat geen eieren. Ik vind het echt geweldig om iets leuks te maken zonder eieren.
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Meng in een grote kom de yoghurt, melk en olijfolie.
3. Meng in een aparte kom de muesli, speltbloem, bruine suiker, rasp van een sinaasappelschil, kruidnagel en bakpoeder.
4. Voeg de droge ingrediëntenmix toe aan de natte ingrediënten en roer tot het volledig is opgenomen.
5. Giet het op een licht ingevette bakplaat en bak 1 uur in de voorverwarmde oven.
6. Eenmaal gebakken, eerst laten afkoelen alvorens te serveren.
Prik, om te controleren of de cake klaar is, met een satéprikker door het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, is je cake klaar.
Olga Temonen is een Finse actrice en televisiekok die eenvoudige en heerlijke verse maaltijden bereidt waarvan het hele gezin geniet.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten