Aan omega 3 en 6 geen gebrek in de makreel! En die sappige witlof? Die bevat verhoudingsgewijs behoorlijk wat vitamine C. Voeg je ze samen in een salade dan zal je merken dat de smaken elkaar perfect aanvullen. De makreel is vol van smaak, de witlof zorgt voor een frisse bite. Nu alleen nog afmaken met wat veldsla en een frisromige dressing en je kunt aan tafel.
1. Meng in een kommetje mayonaise, olijfolie en citroensap.
2. Voeg Herbamare® Original kruidenzout en peper toe.
3. Ontdoe de makreelfilets van hun velletje en snijd ze in stukjes.
4. Snijd ook de witlof, het sjalotje en de augurken in kleine stukjes en doe in een kom of bakje.
5. Voeg de veldsla toe. Giet de dressing erover en hussel goed door.
Maak je je lunch van tevoren klaar? Doe dan de dressing onderin het bakje en stapel de overige ingrediënten erbovenop.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker A. | 19 April 2018
Bezoeker G. | 16 April 2018
Bezoeker L. | 13 April 2018
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten