Italiaans is altijd een goed idee. Alleen al bij het idee van een lekkere pasta of goede pizza begin je toch al te kwijlen? Vandaag hebben we een nieuw lasagne recept voor je klaar staan met champignons en spinazie. En dit gerecht is natuurlijk op smaak gebracht met een heerlijke, zelfgemaakte Italiaanse kruidenmix.
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snijd de champignons in plakjes.
3. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en rul het gehakt. Voeg de champignons toe en bak deze kort mee. Voeg de tomatenblokjes en de Italiaanse kruidenmix toe en laat enkele minuten zachtjes pruttelen.
4. Was, indien nodig, de spinazie en laat goed uitlekken. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een ruime koekenpan en bak de spinazie in delen gaar.
5. Vet een ovenschaal van ongeveer 26x20 cm in met olijfolie. Schep eerst een laagje van de gehaktsaus in de ovenschaal, dek af met lasagnebladen, vervolgens een laag spinazie, gevolg door lasagnebladen en weer gehaktsaus. Ga door totdat de ingrediënten op zijn en eindig met een laagje saus. Verdeel de geraspte kaas: grano padano over de bovenkant.
6. Bak de lasagne 30 minuten in de oven.
Ga je het recept uitproberen? Laat ons weten wat je van het gerecht vindt. Geef een waardering op deze pagina en deel je foto op Instagram met de hashtag: #HITM. Voor meer Herbamare in the mix gerechten, bezoek onze gezonde receptenpagina of schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief waarin je elke maand een heerlijk en gezond recept ontvangt.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten