De eerste keer dat ik deze zelfgemaakte truffels probeerde, was met mijn recept voor truffels met vijf ingrediënten. Ik was zo enthousiast over het resultaat, dat ik besloot ze opnieuw te maken met A.Vogel's Bambu®. Rijk aan antioxidanten, en heerlijk!
1. Smelt de kokosolie in een pan op laag vuur.
2. Rasp chocolade fijn in een kom en voeg de kokosolie toe.
3. Verwarm kokosmelk en Bambu® poeder in een steelpan, maar breng het niet aan de kook.
4. Voeg kokosmelk en Bambu® poeder toe aan de kom en roer zachtjes.
5. Voeg vanille-extract toe.
6. Giet het mengsel in een afsluitbaar bakje en laat ten minste 4 uur in de koelkast uitharden.
7. Schep het mengsel uit met een theelepel, en vorm balletjes met je handen.
8. Rol de helft van de ballen in Bambu® poeder, en de andere helft in geraspte kokos. TIP: Leer hoe je je eigen vers geraspte kokos kunt maken.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker J. | 3 November 2017
Bezoeker J. | 3 November 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten