Pannenkoeken zijn erg leuk en makkelijk te maken. Dit recept voor glutenvrije pannenkoeken met 2 ingrediënten is supereenvoudig en smaakt geweldig met de banaan die voor natuurlijke zoetheid zorgt.
1. Pureer de banaan met een vork.
2. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel ontstaat.
3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een druppel kokosolie toe.
4. Giet zodra de olie heet is wat beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
Door het toevoegen van ½ theelepel bakpoeder worden de pannenkoeken extra schuimig.
Ik hoop dat je deze pannenkoeken ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten