background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Glutenvrije banaanpannenkoeken

  • Tijd:  min
  • Makkelijk
  • 1 p.

Pannenkoeken zijn erg leuk en makkelijk te maken. Dit recept voor glutenvrije pannenkoeken met 2 ingrediënten is supereenvoudig en smaakt geweldig met de banaan die voor natuurlijke zoetheid zorgt.

Glutenvrije banaanpannenkoeken
  • Tijd: 5 min
  • Bereiden: min
  • Makkelijk
  • 1 p.
Glutenvrije banaanpannenkoeken

Ingrediënten

Glutenvrije banaanpannenkoeken

  • 2 eieren, licht geklopt
  • 1 rijpe banaan
  • kokosolie

Hoe maak je glutenvrije banaanpannenkoeken?

1. Pureer de banaan met een vork.

2. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel ontstaat.

3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een druppel kokosolie toe.

4. Giet zodra de olie heet is wat beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

  Door het toevoegen van ½ theelepel bakpoeder worden de pannenkoeken extra schuimig.

Ik hoop dat je deze pannenkoeken ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!

 Bron van gezondheid

  • rijk aan gezonde vitaminen en mineralen
  • goede bron van vezels
  • rijk aan antioxidanten
Glutenvrije banaanpannenkoeken

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Doe de hooikoorts test

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >