Dit gerecht met hoogwaardige eiwitten is ook rijk aan vitamine K en vormt een gezond en stevig ontbijt, maar is ook perfect voor een snelle maaltijd.
1. Verwarm de grill van je oven op de hoogste stand.
2. Breek beide eieren op een bord en zorg dat de dooiers heel blijven.
3. Breng in een pan water aan de kook en leg de eieren er voorzichtig in. Doe een deksel op de pan en zet het vuur uit. Laat de eieren 3 minuten in het hete water koken.
4. Leg de sneetjes brood in de voorverwarmde oven en laat deze knapperig worden, maar zorg dat ze niet verbranden. Draai de broodjes na enkele minuten om.
5. verwarm de olijfolie in een pan op matig vuur en voeg dan de knoflook en citroensap toe en laat dit warm worden.
6. Voeg vervolgens de gewassen spinazie toe aan de warme olijfolie, knoflook en citroensap. Roer goed door, en verhit 1-2 minuten, of tot de spinazie is geslonken.
7. Leg een bedje van spinazie op elk sneetje volkorentoast, leg het gekookte ei erbovenop, en bestrooi het dan met Herbamare® Original kruidenzout. Serveer direct.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Sally Bee schrijft heerlijke en goed uitvoerbare recepten, waarvan ze samen met haar hele gezin geniet.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten