Deze heerlijke groentecurry is echt makkelijk en snel te maken. Serveer met bruine rijst en naanbrood voor een vullende en smakelijke maaltijd waarvan het hele gezin kan genieten.
1. Verhit de olie in een grote pan en bak de uien.
2. Voeg de aardappelblokjes toe en bak 5 minuten op laag vuur, of tot de aardappelblokjes zacht beginnen te worden.
3. Voeg de aubergines en champignons toe en bak deze mee tot ze zacht worden.
4. Voeg de Herbamare® Bouillonbasis, kokosmelk en currypasta toe.
5. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen tot de aardappelblokjes gaar zijn.
6. Garneer het geheel met koriander en serveer met rijst of naanbrood.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten