Deze mooie kleine cupcakes zijn een genot om te maken en heerlijk om te eten. De verse rozemarijn vult de citroenachtige zoetheid van de cakes aan - een perfecte traktatie voor bij de thee of koffie.
1. Verwarm de oven voor op 180°C
2. Klop de boter en suiker in een kom tot een glad en egaal mengsel ontstaat.
3. Voeg de bloem en eieren toe.
4. Roer het sap van twee citroenen erdoor.
5. Eén van de takjes rozemarijn fijnhakken, en dit aan het beslag toevoegen.
6. Plaats de cupcakevormpjes op de bakplaat. Verdeel het mengsel tussen de twaalf cupcakevormpjes en versier de cupcakes met de amandelschilfers
7. Rasp de citroenschil en hak het overgebleven rozemarijntakje fijn.
8. Bak 25-30 minuten in de voorverwarmde oven en garneer de cupcakes met de citroenschil en rozemarijn.
Olga Temonen is een Finse actrice en televisiekok die eenvoudige en heerlijke verse maaltijden bereidt waarvan het hele gezin geniet.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten