Wie houdt niet van cheesecake? Dit recept, een favoriet van veel gezinnen, combineert de soepele smaak van Bambu® poeder met de zoete smaak van toffee en roomkaas voor een uiterst smakelijke traktatie.
Voor de bodem:
1. Smelt de boter in een pannetje
2. Meng de koekjes met de gesmolten boter. Doe de kruimels in een springvorm van 20 cm en laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.
Voor de vulling:
1. Klop intussen de suiker met slagroom stijf. Roer de Mon Chou en Bambu door het slagroommengsel.
2. Als de bodem hard is geworden in de koelkast, kan deze vulling erop gedaan worden!
Voor de topping:
1. Mix de slagroom stijf en meng daarna voorzichtig de caramelvla doorheen.
2. Verspreid de topping over de Bambu-Mon Chou vulling.
En ten slotte:
1. Strooi ook wat Bambu® poeder over de bovenkant.
2. Snijd de taart aan met een in kokend water ondergedompeld mes om het opdienen makkelijker te maken.
Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.
Bezoeker | 22 December 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten