Ik hou ervan om samen met de meisjes muffins te bakken; ze zijn zo eenvoudig en snel te maken. Om een extra twist toe te voegen aan mijn muffins, gebruik ik A.Vogel’s Bambu® voor een heerlijke mokkasmaak zonder cafeïne.
1. Verwarm de oven voor op 190°C .
2. Meng het Bambu® poeder met de speltbloem in een grote kom.
3. Voeg het bak- en cacaopoeder en de bruine suiker toe en meng opnieuw.
4. Voeg daarna de natte ingrediënten toe, waaronder vanille-extract, melk, eieren en boter en meng alles tot een gladde massa.
5. Doe het mengsel in de muffinvormen, vul elke vorm voor tweederde.
6. Plaats de vormen in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten.
7. Laat de muffins na het bakken op een dienblad afkoelen.
8. Opdienen met een kopje Bambu® hot drink en genieten!
Olga Temonen is een Finse actrice en televisiekok die eenvoudige en heerlijke verse maaltijden bereidt waarvan het hele gezin geniet.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten