Om een fruitige, pittige en romige draai te geven aan het klassieke Italiaanse dessert, gebruik ik graag cafeïnevrij Bambu® poeder en stukjes mandarijn in plaats van espresso.
1. Leg een laagje lange vingers in een ovenschaal. Los de Bambu® poeder op in het hete water en voeg de likeur toe. Giet dit over de lange vingers en laat het absorberen.
2. Meng de kwark, mascarpone en suiker tot een gladde massa. Snijd de mandarijnen in kleine stukjes en roer deze erdoor. Verdeel het mengsel over de lange vingers. Laat ten minste 2 uur afkoelen.
3. Strooi voor het opdienen chocoladepoeder over het geheel.
Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten