Om een heerlijke draai aan een oude favoriet te geven, voeg ik aubergines aan mijn linzensoep toe voor een extra voedzame boost Deze soep is perfect als voorgerecht of verwarmende lunch.
1. Snijd de aubergine.
2. Spoel de linzen af.
3. Kook 1 liter water en voeg aubergines, linzen en knoflook toe. Laat dit 20 minuten koken.
4. Kruid het geheel naar smaak met peper en Herbamare® Original kruidenzout
5. Voeg als laatste kokosmelk toe en roer dit er door. Laat nog even doorkoken. Direct serveren!
Voeg wat chilipeper toe voor een extra kick :)
Olga Temonen is een Finse actrice en televisiekok die eenvoudige en heerlijke verse maaltijden bereidt waarvan het hele gezin geniet.
Bezoeker | 4 November 2018
Bezoeker J. | 30 December 2016
Bezoeker M. | 30 October 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten