Deze Vurige salsa met Herbamare Spicy kruidenzout is eenvoudig te maken en erg lekker bij een stukje vlees, op een stokbroodje of gewoon als salade. De chilipeper en Herbamare Spicy kruidenzout geven deze salsa een heerlijke vurige smaak. Dat samen met de mango of peer heb je een heerlijk, verrassend bijgerecht.
1 middelgrote weckpot
1. De tomaatjes wassen en halveren, chilipeper fijnhakken en de knoflooktenen in dunne plakjes snijden.
2. Mango (of peer) in blokjes snijden en de gember fijn raspen of hakken.
3. De kummel en korianderzaadjes kort roosteren in een droge koekenpan en vervolgens mixen met een ½ theelepel Herbamare spicy.
4. Alle ingrediënten en de kruidenmix goed met elkaar mengen en vervolgens het sap van een 1 limoen toevoegen.
5. De weckpot vullen met de salsa.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten